Het adoptieplan

van Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen

Het bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen is ontstaan uit een samenvoeging van twee organisaties: Hertenkamp en het Milieu Educatie Centrum De Witte Schuur in januari 2018. Gezamenlijk is het een volwaardig bezoekerscentrum geworden, een fantastisch project waar we enorm trots op zijn.  De organisatie bestaat uit 5 onderdelen: de kinderboerderij, het NME centrum, schooltuinen, de ondersteunende horeca en de Heemtuin.

Voor een deel draait onze organisatie op vrijwilligers en voor de stevige basis wordt een aantal professionals ingezet. Ook biedt het Bezoekerscentrum de basis voor dagbesteding voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leveren een grote bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden.

Het centrum is een educatie- en recreatieplek voor jong èn oud, voor scholen, voor gezinnen, voor clubs en verenigingen. We organiseren diverse activiteiten voor diverse groepen met als doel met respect met onze dieren, onze natuur en onze medemens leren omgaan.

Het is een ambitieus project, waar veel geld voor nodig is! Wordt u ook een Vriend van Hertenkamp Enkhuizen? Door een bijvoorbeeld dier financieel te adopteren helpt u ons; we zijn hiermee verzekerd van jaarlijkse inkomsten, zodat het centrum onderhouden, de dieren goed verzorgd en de activiteiten gerealiseerd kunnen worden.

Het adoptieplan werkt als volgt:

  • U adopteert een van de mogelijkheden naar keuze (zie het adoptie-donatie-gift formulier).
  • De adoptieperiode is tot wederopzegging.
  • U vult het formulier in, doet het in de brievenbus, of geeft het af aan de balie bij het MEC en wij nemen contact met u op.
  • U ontvangt een certificaat op uw naam of op de naam aan wie u de adoptie schenkt.

Wat krijgt u ervoor:

  • Een prachtig, goedlopend en verzorgd bezoekerscentrum waar u, tijdens openingstijden, altijd welkom bent.
  • Een certificaat met kleurenfoto van én informatie over het door u gekozen dier(en) (indien gewenst).  Naamsvermelding in de kinderboerderij op het adoptiebord.
  • Bedrijven en organisaties die adopteren vanaf € 250,00 per jaar krijgen, zolang als de adoptie gaande is, een bordje met bedrijfsnaamvermelding op het MEC
  • Voor meer informatie over de adoptie/donatie en gift mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@hertenkampenkhuizen.nl of bel 0228-320310.