Beperkte openstelling

Gelukkig mogen we weer (een beetje) open!

Met de versoepeling van de Corona-maatregelingen mogen we iets meer. Wil je (met de kinderen) op bezoek ? We mogen bezoekers ontvangen van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:30 uur.

Er mogen 30 bezoekers tegelijk op het terrein. Bij de ingang hangen keycords. Wanneer je binnen komt doe je deze om (ook de kidz). Bij vertrek hang je ze weer op. Geen keycords? Dan even wachten. Zo proberen we de corona richtlijn te volgen én je bezoek mogelijk te maken.

Let op: Reserveren voor binnenruimte Theetuin is noodzakelijk
Per 3 juni is de theetuin weer open voor een lekker kopje koffie en appelgebak. Vooralsnog op woensdag, zaterdag en zondag. Het terras buiten is vrij toegankelijk, maar wilt u binnen zitten in onze prachtige theetuin dan is het vereist dat u van te voren reserveert.
Klik hier om te reserveren voor de Theetuin (binnen).

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u contact met ons opnemen: e-mail (info@hertenkampenkhuizen.nl) of telefoonnr. 0228-320310.

NB: Bij de ingang staat een collectebus. Een vrijwillige bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Mocht u een donatie willen doen, wilt u dan contant geld meenemen?